Lagermedarbetare till Nykvarn på heltid och deltid

Lagermedarbetare till Nykvarn på heltid och deltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare på vår kunds lager i Nykvarn där arbetsuppgifterna bland annat består av att strukturera upp lagret, att ta emot varor som kommer in från leveransavdelningen samt pack och plock. Vi söker dig som trivs med att arbeta i grupp och vill utvecklas på ett arbete med högt i tak och bra sammanhållning.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 07:00-16:00.

Din profil

Vi söker dig som är driven, engagerad och social. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift eftersom språket används i den dagliga kommunikationen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager eller att arbeta praktiskt som truckförare. Detta arbete kan uppfattas som tungt, redskap på anläggningarna finns. Körkort är ett krav.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på cecilia.keve@2complete.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Truckförare
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjun