Juniora bilmekaniker sökes!

Juniora bilmekaniker sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse för bilar? Vill du arbeta i Södertälje? Se hit! Just nu söker vi nämligen flera skickliga bilmekaniker till vår kund i Södertälje.

I rollen som bilmekaniker kommer du utföra service och arbeta med reparationer och felsökningar på personbilar. Du kommer även ha en del kundkontakt via telefon och i personliga möten under din arbetsdag.

Din profil

För att vara kvalificerad för denna tjänsten behöver du ha en 3-årig gymnasial fordonsteknisk utbildning, alternativt en likvärdig utbildning. Har du tidigare arbetat som bilmekaniker och känner dig bekväm i att arbeta självständigt är detta meriterande. Som person är du noggrann, effektiv och ansvarsfull. Du är social och har lätt för att samarbeta. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god datavana.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejladressen louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 08-445 43 44
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.