Innehållsadministratör sökes för uppdrag i Södertälje

Innehållsadministratör sökes för uppdrag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för ordning och reda? Är du en duktig administratör med hög systemkunskap? Då kan vi ha möjligheten för dig här.

Vår kund behöver en administratör som kan stötta upp vid byte av en digital plattform. Rollen innebär att du kommer att hantera innehåll som skall kontrolleras, redigeras samt kategoriseras. Du kommer att ha många olika interna kontaktytor och många bollar i luften samtidigt.

Detta är ett konsultuppdrag på initialt en månad, start i november.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av liknande roller och hög administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har en hög förmåga att uttrycka dig väl i skrift. Du är kunnig inom system och är avancerad användare av Officepaketet samt Outlook. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad samt kommunikativ. Du förstår vikten av att säkerställa kvalité och är van vid att hantera stora mänger av information. Det är självklart för dig att vara en ambassadör för företaget i alla situationer och du arbetar väl i team.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076 869 30 48
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.