Har du fordonskunskap och vill arbeta med service hos ett företag i Södertälje?

Har du fordonskunskap och vill arbeta med service hos ett företag i Södertälje?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli en viktig del av vår verksamhet. Arbetet inkluderar bland annat beställning, utplock, framtagning av rätt reservdelar till mekanikerna, returhantering och inventering. Det ingår även att svara i telefon för externa kunder. Viss hjälp med sortering och uppackning av gods förekommer samt inventering.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, måndag till fredag med varierande tider mellan 6:30-18:00. Arbetsplatsen ligger i Södertälje.

Din profil

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att samarbeta, du är ordningsam, strukturerad och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.
Vad kan du?

Du har gymnasiekompetens, körkort B samt truckkort. Har du erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna inom bilbranschen, är det meriterande.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju