Ekonomiassistent sökes för stort bolag i Södertälje

Ekonomiassistent sökes för stort bolag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

2complete söker en noggrann Ekonomiassistent för uppdrag i Södertälje.

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, avstämningar och löpande bokföring. Beroende på kundens behov kan det även förekomma avstämningar, delaktighet i bokslutsarbete och utredningar.

Din profil

Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du ställer höga krav på ordning och struktur. Du är en engagerad och självständig person med starkt driv.

För rollen som ekonomiassistent söker vi i första hand dig som har högskoleutbildning inom ekonomi samt minst två års erfarenhet som ekonomiassistent eller liknande arbete. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem.

Vi arbetar löpande med urvalet, så välkommen att söka redan idag

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, redovisning, redovisningsekonom, bokföring, kundservice
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.