Driven truckförare med intresse för bilar sökes!

Driven truckförare med intresse för bilar sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du truckkort och erfarenhet av att arbeta på lager? Har du ett intresse för bilar och är intresserad av att arbeta på ett reservdelslager? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en truckförare till vår kunds reservdelslager i Södertälje. Du kommer vara i ett team om åtta personer som tillsammans arbetar för att underlätta bilmekanikernas arbete. I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att plocka ut reservdelar till mekanikerna, strukturera upp lagret och sköta all administration som tillkommer.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar hos vår kund. På sikt är tanken att du kommer bli överrekryterad till vår kund. Det är en heltidstjänst där du arbetar måndag till torsdag 7.00-16.00 och fredagar 7.00-14.00.

Din profil

För att passa för tjänsten är det viktigt att du är en driven person som gillar att utvecklas och gärna kommer med egna initiativ. Du är även samarbetsvillig och trivs att arbeta i grupp. Vi ser även att du är flexibel och ansvarsfull och gillar ordning och reda för att passa för rollen.

Krav för tjänsten är:
  • Inneha Truckkort A och B
  • Prata och skriva svenska flytande då det används i det dina dagliga arbetsuppgifter
  • Det anses meriterade om du har B-körkort samt om du tidigare har arbetat på ett lager tidigare
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuellt intervju.