Drifttekniker till Södertälje

Drifttekniker till Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som drifttekniker på ett stort företag i Södertälje. Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel, trivs med kundkontakt samt att du tar mycket eget ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande, det innebär bland annat ronderingar, felanmälningar, reparationer, underhåll, felsökning och service. Ingen dag är den andra lik och vi söker dig som själv tar egna initiativ.

Tjänsten är heltid och pågår tillsvidare, med start omgående.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, inom el eller teknik. Du har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta som elektriker, drifttekniker eller servicetekniker. Sedan tidigare har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt samt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har b-körkort och goda datorkunskaper.

Som person är du lösningsorienterad, trivs i en roll med mycket utmaningar, du tar gärna eget ansvar och ser alltid möjligheter. Du har ett stort tekniskt intresse och vill alltid lära dig mer. Du är noggrann, ansvarsfull, trivs bra med att arbeta i team och ensam samt att du trivs bra med kundrelationer och tar ansvar för att skapa goda relationer.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073 365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, drifttekniker, elektriker, tekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.