Drifttekniker till Södertälje

Drifttekniker till Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta inom IT Operations på vår kunds driftavdelning med ansvar för löpande drift och övervakning av företagets tjänsteleverans till externa och interna kunder. I nuläget görs tjänsteleveransen huvudsakligen från ett privat moln och på sikt kommer detta göras via molntjänster som Microsoft 365-produkter och Azure. Eftersom detta är i implementationsfas söker vi dig som vill vara med och kravställa och ta fram företagets framtida leverans parallellt med att du upprätthåller och optimerar dagens leverans.

Din profil

Vi söker dig med:
 • Högskoleutbildning inom informationssystem och/eller informationsteknologi eller motsvarande teoretiska kunskaper
 • 3 års erfarenhet som drifttekniker
 • Förståelse för relationerna mellan kommunikation (motion), lagring (rest) och bearbetning (use) samt vilka behoven av informationssäkerhet i respektive stadie är
Du har arbetat med:
 • Automatisering / scriptning i Windows (med Powershell eller motsv) och/eller Linux
 • Identitets- och accesshantering (typ AD eller LDAP)
 • CMDB
 • Releasehantering och gärna releaseplanering
 • Övervakning i typ OP5/Nagios, Zabbix eller PRTG
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Webapier (rest eller motsvarande)
 • Databaser (SQL och/eller NoSQL)
 • Molnlösningar (Azure, Amazon, Google el. liknande)
För att lyckas i rollen tror vi att du är en strukturerad och analytisk person som planerar och prioriterar arbetsuppgifter och aktiviteter efter situation. Du tar egna initiativ och är självgående samtidigt som du trivs att arbeta i team. Som person är du prestigelös och vetgirig med inställningen att man aldrig blir fullärd. Du tar gärna till dig kunskap från kollegor inom såväl ditt eget område som andra kompetenser samt delar med dig av dina erfarenheter.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervju.