Fordonsmekaniker med intresse för lastbilar till Södertälje

Fordonsmekaniker med intresse för lastbilar till Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för bilar och har erfarenhet av att arbeta som mekaniker? Är du extra intresserad av att arbeta med tyngre fordon som exempelvis lastbilar? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu söker jag en fordonsmekaniker till min kund i Södertälje. Där kommer du få vara del av ett härligt gäng där känslan är familjär. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer arbeta med både personbilar, transportbilar och lastbilar.

Tjänsten kommer vara på heltid med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är måndag till torsdag kl: 07.12 - 16.36, fredagar kl: 07.12 - 14.30. Utöver det kommer du få arbeta var tredje lördag kl: 08.00 - 15.00 och är istället ledig fredagen veckan därpå. Detta kommer vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar hos vår kund. Om alla parter är nöjda kommer du bli överrekryterad till vår kund efter sex månader.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har minst två års erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker, det är meriterande om du har arbetat med lastbilar
  • Har B-körkort
  • Är flytande i svenska, både i tal och skrift då det kommer krävas att du kommunicerar på svenska i dina dagliga arbetsuppgifter
Utöver detta är det meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning samt om du innehar C-körkort.

Som person ser vi att du är social och trivs med att arbeta i grupp. Du är även självständig och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och ser till att lösa dem med god kvalité. I och med att det i vissa fall kommer vara mycket att göra, ser vi att du är stresstålig och är duktig på att prioritera.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 07 08 45 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ger mer information om bolaget vid en eventuell intervju.