Hungriga Säljare sökes till Telge Energi i Södertälje

Hungriga Säljare sökes till Telge Energi i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Är du en säljare som kan bygga förtroende med våra kunder som oroar sig för den osäkra elmarknaden? Är du en person som är som bäst i telefon när du får jaga säljmål och tävla med dina kollegor? Då ska du fortsätta att läsa. Nu letar vi nämligen överallt efter medarbetare till vår säljavdelning som ska hjälpa Telge Energis kunder genom energidjungeln.

Så här säger William Pietch, TM och Savedeskchef om rollen: " Som säljare hos oss på Telge Energi kommer du få vara del av ett tight team med gemensamma och individuella mål kopplade till privatförsäljningen på Telge Energi. Din uppgift är att genom ett bra bemötande och skicklig argumentation ta hand om både nya, gamla och befintliga kunder."

I Telge Energis säljgrupp arbetar du tillsammans med ett härligt gäng som alla vill stå högst upp på säljlistan. Ni ringer upp kunder som letar efter ett säkert och bra elavtal och det är väldigt många som vill diskutera elpriser i dagsläget. Du får all hjälp med att identifiera kunder som är intresserade av ett nytt och konkurrenskraftigt elavtal och de produkter du representerar är ledande i branschen.

Du kommer att bli en del av ett gäng engagerade medarbetare som brinner för att sälja, att ge kunden enkel och tydlig service samt att leverera bästa möjliga kundupplevelse. Ni jobbar tillsammans mot dagsmål på försäljning, kundnöjdhet och servicenivå. Som medarbetare på Save Desk representerar du Telge Energis varumärke och du får givetvis löpande utbildning och personlig coaching för att kunna vara den bästa ambassadören.

Tjänsten är en inledande bemanningslösning där du är anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos Telge Energi. Efter en inledande period finns alla möjligheter till att bli anställd direkt hos Telge Energi.

Din profil

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell till den här tjänsten har du minst gymnasieutbildning och erfarenhet av försäljnings- eller serviceyrken. Den här rollen passar dig som brinner för kvalitet och försäljning. Med god social kompetens och personlig mognad har du förståelse och kan bemöta olika behov hos Telge Energis kunder. Du känner dig bekväm i telefon och mejl och strävar alltid efter att ge det där lilla extra i kontakt med kunden. För att trivas hos Telge Energi bör du vara flexibel, utåtriktad och engagerad. För att lyckas så ser vi gärna att du har en grundläggande positiv inställning och viljan att bli bäst på det du gör. Du har ambitiösa målsättningar och du motiveras av personlig feedback. Telge Energi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för den här tjänsten. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska och kunskaper i Office-paketet är andra förmågor som vi tror behövs för den här tjänsten.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telge Energi är elbolaget som går mot strömmen och som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu tar vi nästa kliv i att göra det enkelt för människor och företag att agera hållbart. Därför säljer vi el från förnybara källor och vi driver dessutom flera initiativ utanför vår kärnaffär såsom barnens egna klimatpris, Childrens Climate Prize, som gynnar båda nutida och framtida generationer.

Vi arbetar agilt i ett öppet kontorslandskap med närhet till alla avdelningar. Det är enkelt för att tala med varandra och vi ger feedback för att nå bästa möjliga resultat. Vi trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som vi fokuserar för affärens bästa. Vårt långsiktiga fokus är alltid försäljning & kundnöjdhet. Läs mer på www.telgeenergi.se