Hoppa till innehåll
08 Tvättstugeteknik AB logotyp

Servicetekniker Professionell Tvättutrustning

Som tekniker hos oss på 08 Tvättstugeteknik AB är du ett ansikte utåt mot våra kunder som främst består av fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetet innefattar reparationer, installationer och förebyggande underhåll av tvättstugeutrustning. Arbetet är varierande och utförs i huvudsak självständigt. Vi utför arbeten främst i Södertälje med omnejd men även Nynäshamn och Stockholm

Arbetsuppgifterna består främst av:
  • Felsökning med åtgärd
  • Förebyggande underhåll samt dokumentation
  • Installation av maskiner med inkoppling av el, ventilation, vatten och avlopp
  • Kundkontakt med bokning av jobb samt återkoppling
Vi tror att du är driven och bekväm i att arbeta självständigt med stort eget ansvar. I arbetet ingår mycket kontakt med kunder och kollegor vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera. Arbetet är tekniskt, praktiskt och fysiskt utmanade. Du behöver ha goda kunskaper av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Krav på B-körkort och elutbildning
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juli 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

08 Tvättstugeteknik AB

Vi är ett mindre företag med personligt engagemang till medarbetare och kunder. Vi utför service, underhåll och installationer av tvättstugor i flerbostadshus och industri. Det är ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter. Våra kunder är allt från en liten bostadsrättsförening till stor industriverksamhet.

Vi är auktoriserad partner till Electorlux Professional.

Liknande jobb