Löne- och personaladministratör

Löne- och personaladministratör

Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i en bred och varierad roll med ansvar för både lön, personaladministration som anställningsavtal och grundläggande introduktion av nyanställda samt avslutsprocess. Du ansvarar för att sköta löneprocesser.

Du ska hjälpa och vägleda i alla löne- och personalrelaterade frågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt ö.k eller så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med normal arbetstid mellan 08.00-17.00.

Som HR-/löneadministratör kommer du huvudsakligen att:
  • Vara löneansvarig för ca 60 löner
  • Säkerställa att tidrapporteringssystem uppfyller behov
  • Support till medarbetare och chefer i personal-administrativa frågor
  • Tolkning av lag och avtal
  • Administration kring nyanställningar, anställnings- förändringar och avslut
  • Administration kring pension, försäkringar, förmåner, sjukanmälan mm
  • lönerevision och lönekartläggning
  • Övrig administration
Kvalifikationer: Vi söker dig som är en van administratör och har god vana från Visma lönesystem. Eftergymnasial utbildning inom lön/HR är meriterande. Du är flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.

Vi har kollektivavtal med byggnads.

För att trivas i rollen som HR-/löneadministratör tror vi att du är kommunikativ och trivs med att arbeta administrativt i en kundorienterad roll. Du är noggrann, strukturerad och självgående och tar initiativ till att driva ditt arbete framåt med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Då du kommer ha kontakt med företagets anställda och chefer är du serviceinriktad och har känsla för integritet samt en förtroendeingivande attityd.

Personliga egenskaper:Vi söker dig som är snabb, effektiv, ansvarstagande och har en hög integritet. Det är viktigt att vara serviceinriktad och pedagogisk och på ett enkelt sätt kunna förklara och besvara frågor inom löne- och personalområdet. Vi söker dig som är social, öppen och positiv. Du behöver gilla utveckling och tycka om att arbeta med förändringar och förbättringar.

Företaget söker lokal närmare Stockholm en ev. flytt kan bli aktuell.
Mer info
Email Mejla 08 Betonghåltagning AB
Område Södertälje
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (19 dagar kvar)