Operatörer sökes omgående

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker omgående operatörer hos vår kund i Nyköping.
Kundens tillverkning sker med modern teknik och processen är i hög grad automatiserad. Du ska som operatör utföra arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och se till att maskinen utnyttjas effektivt. Du tillser att kvalitetskraven uppfylls och att du följer föreskrivna rutiner. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål. Daglig tillsyn av området kring maskinerna för upprätthållande av ordning ingår även i dina arbetsuppgifter.

Formell kompetens

Du ska ha minst 6 månaders industrivana och kunna arbeta 2-skift eller ständig natt.

Meriterande:
Truckkort

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du ska vara ordningsam och följa kundens interna regler och förstå vikten av att göra rätt och att följa säkerhetsföreskrifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/2-skift/Nyköping

Tillträdesdag

Omgående

Information

Du söker tjänsten på www.lernia.se. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Transport & Logistik
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Lotta Myllyvainio, 072 254 15 10

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.