Elmontör till Elektromontage i Söderköping

Elmontör till Elektromontage i Söderköping


Elektromontage söker nu nästa händiga kollega som vill utvecklas tillsammans med företaget!
Är detta du eller är det någon du kanske känner? Tveka inte att skicka in ansökan idag!

Om företaget
Elektromontage är ett elteknikföretag med fyra verksamhetsområden: Industriautomation, Marinautomation, Ställverk och Installation. Familjeföretaget grundades 1967 i småstaden Söderköping och sedan dess har ägarfamiljens värderingar, tillsammans med lyhördhet för bolagets uppdragsgivare, speglat verksamheten och dess utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som elmontör hos Elektromontage kommer du huvudsakligen att montera och koppla el-/automationsutrustning utifrån tekniska underlag. Målet på sikt är att du ska få möjlighet att självständigt kunna utföra större projekt samt ansvara för mer omfattande ordrar där det krävs fler montörer. Rollen innefattar mekaniskt arbete, koppla enligt förbindningstabell och mer omfattande kretsscheman samt provnings- & testansvar (av/på med spänning).
Du kom mer arbeta i ett av tre team om sju personer, varav sex montörer och en teamledare. Nuvarande tekniker har ett tätt och nära samarbete med konstruktörerna och kommer snabbt till optimala lösningar, detta innebär att du arbetar tätt ihop med andra och hittar lösningarna tillsammans dagligen.

Din profil
För att axla rollen som elmontör har du med fördel en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el/elautomation/styr, har minst 1 års kunskap och erfarenhet inom elmontering och vill nu utvecklas ytterligare i din roll.
Du behöver inte vara elektriker men det är till fördel om du med god vana monterat efter kretsscheman och känner dig trygg med avprovning.

Som person behöver du vara driven, kommunikativ, nyfiken och ha en positiv inställning till att vilja hitta lösningar på problem som uppstår i de dagliga arbetet. Det är även av stor vikt att du är händig, noggrann och har ordning och reda omkring dig.
Att kunna samarbeta med andra och stötta kollegor anses som en viktig faktor för att bibehålla den familjära känslan i företaget.

Hos Elektromontage erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där du har har möjlighet till att växa och vara med och påverka då det är korta beslutsvägar, så har du ambitioner om att verka som teamledare eller chef i framtiden ser man positivt på det.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Elektromontage tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos Elektromontage. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Jennilie Ekström på jennilie.ekstrom@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Söderköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.