Verktygsmakare sökes!

Verktygsmakare sökes!

Är du en person som gillar problemlösning, hållbar utveckling och har erfarenhet av att arbeta med formsprutning? Läs då vidare.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en verktygsmakare till vårt kundföretag i Söderköping. Du som blir anställd kommer främst att arbeta med formsprutning där du jobbar med hela processen från ritning till färdig produkt.
Vidare kan följande arbetsuppgifter förekomma:
  • Reparationer, justeringar och service av verktyg
  • CNC-styrning och tillverkning av bland annat robot & mätfixturer
  • arbete med svarv & fräs
  • arbete med borrmaskiner och även tråd och sänkgnistmaskiner
Detta söker vi:

Du som söker har relevant utbildning eller erfarenhet som verktygsmakare. Du är arbetssam, trivs med att arbeta i grupp och är kvalitetsmedveten. Du behöver ha kunskap i CAD-teknik, CAM-beredning, CNC-kodning, ritningsläsning samt arbete med sänkgnist eller trådgnist.

Uppstart kommer att ske enligt överenskommelse där rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting men du blir anställd direkt hos kundföretaget.
Mer info
Område Söderköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se