Snickare sökes till industriföretag i Norrköpingsområdet

Snickare sökes till industriföretag i Norrköpingsområdet

Om företaget

Just nu söker vi snickare för uppdrag till en av våra kunder inom industri i Söderköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en snickare till en av våra kunder i Söderköping som tillverkar kylare och värmeväxlare. Som snickare kommer du främst att arbeta med att mäta, såga, och bygga ihop olika delar som används för säker transport av färdiga produkter. Att arbeta utefter ritningsinstruktioner och att skriva dokument är dagligt förekommande, och ställer krav på att du kan läsa och förstå siffror, läsa och skriva utförligt och är noggrann. Vi söker dig som är händig, har ett mekaniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen så som montering, hantering av material, ritningsläsning, mätteknik etc. Användning av travers förekommer. Arbetet ställer krav på noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral och god kommunikationsförmåga.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
  • Du har erfarenheter av arbete inom verkstadsindustri
  • B-körkort samt tillgång till bil,
  • Traverskort är ett krav
  • Du har god kännedom inom ritningsläsning
  • Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande
Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning eller industriteknik där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Placeringsort: Söderköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Söderköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.