Industriarbetare med mekaniskt och tekniskt intresse till Söderköping

Industriarbetare med mekaniskt och tekniskt intresse till Söderköping

Om företaget

Just nu söker vi industriarbetare för uppdrag till en av våra kunder inom industri i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade montörer, maskinoperatörer, lödare och svetsare. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen så som montering, hantering av material, ritningsläsning, mätteknik etc. Användning av travers förekommer. Arbetet ställer krav på noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral och god kommunikationsförmåga.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom industrin eller inom verkstad är meriterande
  • Mekaniska färdigheter är meriterande
  • Kunskaper inom ritningsläsning är meriterande
  • Traverskort är ett krav
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav, om du inte är bosatt i Söderköping
  • Du kan arbeta 2-skift
Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning industri eller motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt, är framåt och har en positiv inställning till arbetet. Som person är du händig, noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikationsförmåga samt är lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du har en god fysik och trivs med att arbeta med hela kroppen då arbetet kan vara tungt och monotont.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Placeringsort: Söderköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se
Mer info
Område Söderköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.