Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker

Medarbetare sökes till GH's Traktorcity Söderköping

Är du en praktisk person som trivs som bäst när du får skruva och fixa tekniska problem? Vi söker nu en servicetekniker som kommer att vara hemstationerad i Söderköping.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner.
Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då utförs plats hos våra kunder. Våra kunder finns främst i Östergötland. Andra förekommande arbetsuppgifter är montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya entreprenadmaskiner. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och teknik. Du har erfarenhet av tyngre fordon och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet där vi värdesätter att du är självständig, serviceinriktad och en god problemlösare. Vi ser också att du är lugn och har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.

Här erbjuds en mycket trygg och god arbetsmiljö. Det är ett roligt och glatt gäng med en mycket god laganda där man ställer upp för varandra som du kommer att arbeta tillsammans med. Du kommer också att få del av löpande vidareutbildningar.

Välkommen med din ansökan till jimmie@ghstraktorcity.se

GH:s Traktor-City i Mantorp AB

0142-298894

Jimmie Johansson
Mer info
Kontaktperson Jimmie Johansson
Telefon 0142298894
Email Mejla Jimmie Johansson
Område Söderköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 aug (40 dagar kvar)