Slussvärd till Göta Kanal

Slussvärd till Göta Kanal

Söker du efter ett varierande och stimulerande sommarjobb där du kommer få jobba med service åt människor från jordens alla hörn? Just nu söker vi efter slussvärdar till Göta kanal där din arbetsplats kommer vara ett av Sveriges mest besöka turistmål, mitt i den svenska sommaridyllen!

Om tjänsten
Som slussvärd kommer du att ge gästerna ett professionellt bemötande samt en säker och positiv upplevelse av slussningen och Göta kanal. Du ansvarar för service, säkerhet och helhet vid de slussar och broar du är stationerad på. Det är en kommunikativ roll där du har mycket dialog med både kolleger och gäster för att det ska flyta på så smidigt som möjligt samtidigt som du praktiskt hanterar slussning och broöppning. I din roll som slussvärd är du ansiktet utåt för Göta kanalbolag och är ambassadören på plats.

För mer info om tjänsten, se gärna filmen på länken - https://youtu.be/k3FWGd0CzEg

Tjänsten är stationerad längs med hela Göta kanal och utgår från följande orter; Söderköping, Norsholm, Berg, Borensberg, Motala, Forsvik, Töreboda eller Sjötorp.

Detta är en säsongsanställning som kommer vara mellan 12 juni till 14 augusti där arbetstiden varierar mellan 5-9 veckor i omfattning. Sök till den orten som är närmast dig.

Om dig
Vi ser att du presterar på topp och i ett högt tempo när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. Vidare tror vi att du motiveras av att vara i en kommunikativ roll med både kolleger och gäster och har energi för att leverera service på en hög nivå. Vi tror även att du är en person som snabbt kan se lösningar på problem som kan uppstå och samtidigt ta hänsyn till säkerheten.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har arbetserfarenhet inom service, körkort B samt om du kan tyska. Vidare är det även meriterande om du själv har erfarenhet från båtliv och om du har erfarenhet av att slussa själv.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du behärskar både svenska och engelska.
  • Att du är simkunnig.
  • Att du har fyllt 18 år innan arbetsperioden startar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi uppskattar sökanden i blandade åldrar.

Om Göta kanalbolag
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism. Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.

Läs gärna mer om Göta kanalbolag på deras hemsida; https://www.gotakanal.se/sv/ab-gota-kanalbolag/slussvard/

Om anställningen
Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig mellan 12 juni till 14 augusti. För att genomföra arbetet på ett trygg och säkert sätt ingår en obligatorisk utbildning 26 maj. Innan din första arbetsdag ska du också genomfört praktik.

Göta kanalbolag har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Går du vidare i processen blir du kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju kommer få ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter samtalet. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ifall du är vidare aktuell för tjänsten kommer du få en videointervju skickat till din mail där du kommer få svara på ett antal frågor medan du spelar in dig själv.
3. Tredje steget är en gruppintervju med Adecco och Göta kanalbolag som kommer hållas i Linköping den 23/1 samt 7/2 och i Sjötorp 30/1.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jacob Allard via 08 - 100 500 alternativt jacob.allard@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Göta kanal, Sluss, Båt, Sommar, Sommarjobb, Adecco, värd, service, utomhus, Västergötland, Sjötorp, Töreboda
Mer info
Område Söderköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.