Innesäljare sökes!

Innesäljare sökes!

Har du elteknisk bakgrund? Är du duktig på att bevara kundkontakter? Gillar du att ha många saker igång samtidigt? Ansök på redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare hos vår kund kommer du vara ansiktet utåt och ta hand om deras kunder även se till så att hela flödet fungerar ifrån utesäljare till kund.

Exempel på hur en arbetsdags kan se ut:
  • Oderhantering ifrån utesäljarna
  • Göra olika kalkyler efter kundernas behov
  • Bearbeta befintliga kunder
Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk utbildning YH alt. gymnasium t.ex. mot el
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av sälj
  • Tekniskt intresse
För att passa hos vår kund ser vi att du som person är duktig på att organisera ditt arbete, vilket är nödvändigt när du ska ha hand om väldigt många olika saker på en gång. Du är självgående och tar egna initiativ, samtidigt som du inte räds för att fråga för att komma framåt. I denna roll behöver du även tycka det är roligt med kundkontakter och tycka det är roligt att bevara dessa.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Söderköping
Start: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Söderköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett elteknikföretag som är verksamma inom fyra områden - Industriautomation, marin automation, ställverk och service. Företaget levererar högkvalitativa kompletta lösningar för både styr och kraftautomation till sina kunder. Deras största kunder är företag inom processindustri och maskintillverkning. I Söderköping jobbar ca 40 anställda, där sex stycken jobbar som konstruktörer/projektledare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.