Händig sjövan person till allsidigt arbete sökes!

Händig sjövan person till allsidigt arbete sökes!

Gillar du att vara till sjöss? är du händig och en problemlösare? Titta hit!

Dina arbetsuppgifter

Utsikten kommer vara din bästa vän på detta arbete, tänk att varje dag kunna säga att jag har skärgården som min arbetsplats, låter det lockande? Då är du nog den jag söker!

Du kommer att ha ett varierat jobb som på sommartid bland annat består av att köra ut matrial till pråm i skärgården. Stora delar av arbetet består av att köra hjullastare så det krävs att du har ett maskinförarbevis för att kunna söka denna tjänst. Att lägga kablar till sjöss samt på land och även att jobba mot reningsverk för att byta filter och det underhållet som är runt om. Gillar man ett varierande arbete, så har man hittat rätt.

Arbetet på entreprenaden är väldigt varierande, där den gemensamma nämnaren är att alla arbetsområden kräver sin händighet, med en viss fysisk belastning. Arbetet kommer även medföra att man ställs mot nya uppgifter och där till behöver man ha viljan och drivet att lära sig nya saker och ständigt utvecklas i arbetslivet.

Det kan bli långa dgar då du till stor del kommer vara ute till sjöss och beroende på hur långt bort projektet är så kan det ibland bli sena kvällar, så du bör ha en livsstil som fungerar utefter de förutsättningarna.

När det är vintersäsong och isen har lagt sig kommer du att hjälpa till att röja snö samt vägunderhållning

Din profil

Som person är du öppen och engagerad i arbetet och ser dig själv som en arbetsmyra. Du har förmåga att arbeta med noggrannhet i ett stundtals högt tempo. Samt att du tycker om att arbeta i ett team med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt under eget ansvar.

Skallkrav:
Maskinförarbevis Lastmaskin (Hjullastare)
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Gymnasiekomptetens gärna inom Bygg eller tex jordbruk

Villkor

Arbetstid: 07-16 kan förekomma övertid
Omfattning: Heltid,Tillsvidare med 6 mån provanställning
Start: Augusti eller enligt överenskommelse
Lön: GFL
Placering: Söderköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Söderköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 sept (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Damax AB är ett mångsidigt entrepenadföretag med ca 7st anställda. De riktar sig mot arbeten kring skärgården i Östergötland. De transporterar matrial och maskiner med sina pråmar och båtar till öar där både entrepenad och hantverksarbeten kommer att utföras. de har stora kunder inom reningsverk och hjälper till att serva och underhålla deras pumpstationer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.