Om tjänsten

Som elmontör hos Elektromontage kommer du huvudsakligen att montera och koppla el-/automationsutrustning utifrån tekniska underlag. Då arbetet ofta utförs i team är det viktigt att du är kommunikativ, tycker om att samarbeta och vill vara med och utveckla teamet. Du har goda möjligheter att utvecklas både som person och i din yrkesroll då vi har många duktiga och kunniga medarbetare att lära av. Totalt finns tre team med montörer och du kommer arbeta i ett team om sju personer, varav sex montörer och en teamledare.

Om dig

Vi söker först och främst dig som har erfarenhet inom elmontering som med god vana monterat efter kretschema och är trygg med avprovning. Vidare ser vi att du har utbildning inom el/ elautomation. Det är av stor vikt att du är händig, noggrann och har ordning och reda omkring dig.

Vi ser att du gärna vill hitta lösningar på problem som uppstår samt ständigt ser förbättringar som en naturlig del i arbetet. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. För att trivas hos Elektromontage är du är en social, positiv person som gillar att samarbeta.

Har du inte rätt erfarenhet men en stor vilja att lära och rätt attityd kan vi säkert hitta en lämplig tjänst åt dig.

Viktigt för tjänsten är:
  • utbildning med inriktning el/ elautomation
  • erfarenhet inom el-montering/ elautomation
  • social kompetens
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser mycket positivt på intresse/ambitioner att bli en framtida ledare.
Mer info
Område Söderköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektromontage är ett familjeföretag som grundades 1967 i hjärtat av Söderköping, en stad med unik geografiskt placering med tanke på dess sammansättning, miljö och närhet.

Området går tillbaka i tiden som historisk mötesplats med stort entreprenörsskap och framåtanda.

Sedan bolaget grundades har ägarfamiljens värderingar, tillsammans med lyhördhet för bolagets uppdragsgivare, speglat verksamheten och dess utveckling.

Våra ledord är framtagna av alla våra medarbetare och genomsyrar vår vardag på Elektromontage:
  • Kundfokus
  • Ständiga förbättringar
  • Rätt från mig
  • Respekt för individen