Tekniker med/utan erfarenhet sökes till kund i Söderhamn

Tekniker med/utan erfarenhet sökes till kund i Söderhamn

Som tekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara service av ventiler både ute på fältet hos kunder eller i kundens egen verkstad.

Information om uppdraget:

Har du tidigare arbetserfarenhet inom industri, mekaniker, el eller montering så är det starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt kunnande och intresse, trivs att arbeta praktiskt och kunna hantera verktyg/maskiner. För att trivas i rollen som så behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare som är ordningsam, noggrann och ansvarstagande.

Hotellnätter förekommer i perioder och vi ser gärna att du ser positivt på att vara ute på vägarna och hjälpa kunder i närliggande områden. Tjänsten inleds med en anställning hos Studentconsulting för rätt person kan det senare övergå till en direktanställning hos kund. Som konsult hos Studentconsulting får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Detta söker vi:

Meriterande för tjänsten:
Heta arbeten utbildning
Truck-kort
Travers

Krav:
B-körkort
Mycket goda kunskaper i Svenska

Tillträde kommer att ske enligt överenskommelse med kunden.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se