Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Väktare Söderhamn - Sommarjobb

Publiceringsdatum
09 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du bli en av våra tusentals nya medarbetare för inför sommaren 2024 med goda möjligheter till fortsatt anställning och arbete året runt?

Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi! Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck en samhällsviktig verksamhet med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Om du blir anställd och inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning.

Då tjänsten är ett sommarvikariat önskar vi att du är tillgänglig för arbete mellan v 25-33. Securitas tilldelar dig ett schema så du i god tid kan planera din sommar med både jobb och härliga aktiviteter! Oavsett om du vill jobba dag eller natt, i högt tempo eller lugn miljö har Securitas arbetet för dig.

Att jobba som väktare passar perfekt för dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i Söderhamn blir du en del av ett sammansvetsat gäng på 33 personer. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 12-timmarspass antingen dag eller natt. Det är vanligt med arbete varannan helg.

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder - främst vid industrier, på kontor och i verkstäder - genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Arbetet är självständigt och upplevs ofta som fritt, men med ett stort ansvar. Arbetstiderna är huvudsakligen natt.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

När vi söker nya kollegor lägger vi stor vikt på att hitta rätt person utifrån dina personliga egenskaper. Vi är övertygade om att dessa egenskaper är avgörande för hur du ska trivas på jobbet. Det är också avgörande för hur väl du kommer prestera hos oss. 

Exempel på beteenden som vi tror att du kan ta dig an;

  • Tilltro till din egen förmåga att lösa problem som kan uppstå. I osäkra situationer säger du ifrån på ett respektfullt sätt och kan skilja på sak och person
  • Ibland kan det hända att vi behöver utföra uppgifter som inte riktigt uppskattas av omgivningen - men du är alltid hänsynsfull och har en förståelse för motpartens perspektiv
  • Du arbetar noggrant, följer alltid uppsatta rutiner och är duktig på att slutföra dina åtagande
  • Trots motgångar eller pressande tillfällen har du en förmåga att bibehålla ett gott humör och en positiv inställning.
  • När personer i din omgivning är känslofulla eller upprörda kan du vara den som är lugn och samlad

Ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet - Securitas värderingar, något som genomsyrar hela vår verksamhet och självklart är du en person som kan stå bakom våra värderingar.

Övriga krav;

  • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • B-körkort

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: dan-erik.persson@securitas.se

  • Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Liknande Jobb

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 april 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.