Vikarierande boendestödjare (Sommar- och timvikarier) till Sunnanåker, Trönödal

Vikarierande boendestödjare (Sommar- och timvikarier) till Sunnanåker, Trönödal

Vi på Sunnanåker i Trönö söker nu boendestödjare för sommar- och timvikariat. Sök tjänsterna senast 2023-03-31.

Om Sunnanåker

Sunnanåker står för viss annan heldygnsvård och vänder sig till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. Det händer att de som bor hos oss har haft en missbruksproblematik. Sunnanåker ligger i en lugn, lantlig miljö med trädgård och hälsingeskogen strax intill. Arbetsgruppen är liten och det är viktigt för oss att upprätthålla en god stämning i arbetsgruppen. Som boendestödjare arbetar du schemalagd arbetstid och tjänstgör dag, kväll, helg och natt. Att arbeta som vikarie hos oss kan vara ett sätt att prova på en ny karriärmöjlighet!
  • Du har en gruppchef nära dig som tjänstgör på Sunnanåker.
  • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har getter på gården. De som bor hos oss har även möjlighet att ha egna djur.
Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gärna erfarenhet av psykiatri. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. För att arbeta hos oss behöver du ha B-körkort.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Kollektivavtal
Övrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2023-03-31
För mer information kontakta: Gruppchef Jimmy Sjölin, 070-350 59 61 alt. jimmy.sjölin@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Söderhamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se