Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Svetsare med eller utan licens? Vi hittar din drömarbetsplats!

Ansök nu
Nu har du som är svetsare chansen att hitta din drömarbetsplats med hjälp av oss på Lernia! Vi väntar på din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som svetsare bör du har licens (ej krav) samt ha kunskaper inom olika svetsmetoder såsom metallbågs-, MIG/MAG- TIG och/eller gassvetsning.

Formella krav
  • Utbildning och/eller erfarenhet som svetsare
  • Ritningsläsning och mätteknik
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Meriterande

* har möjlighet att arbeta i skift

Personliga egenskaper
Du har erfarenhet av att arbeta som svetsare och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom svetsyrket så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök gärna tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att antingen blir direktrekryterad till en av våra kundföretag eller blir du anställd av Lernia Bemanning & Rekrytering men tillbringar dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sait Bajrami på telefonnummer: 072 200 71 65 eller via e-post: sait.bajrami@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning är Sveriges största bemanningsföretag inom industrin.
Vi söker nu dig som har utbildning och/eller erfarenhet som svetsare. Under din intervju hos Lernia får du framföra vad du anses viktig hos din blivande arbetsgivare, därefter matchas du ut mot det företag som bäst motsvarar dina önskemål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare