Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Underhållsingenjör med fokus på återvinning till Vallviks Bruk

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är specialister på pappersmassa!

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Vår trivsamma anläggning i Vallvik är vackert belägen vid kusten, ca 15 minuter söder om Söderhamn och ca 50 minuter norr om Gävle.

Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar!

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt - produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara.

Vi söker nu en Underhållsingenjör med fokus på återvinning till oss på Vallviks Bruk. Vår organisation präglas av framåtanda och vi satsar på en långsiktig och hållbar utveckling. Visst låter det spännande att få vara en del av vårt härliga team och vår utvecklig? Då kanske det är just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som underhållsingenjör kommer du att säkerställa avdelningens underhåll genom att utveckla och genomföra förbättringsarbete gällande främst underhåll men även inom säkerhet, produktion, anläggning, kvalitet, miljö och energi. Du kommer initiera och ansvara för att lösa och samverka olika actions vid uppkomna underhållsproblem i driften.

Du har ett tätt samarbete med övriga underhållsingenjörer och övrig organisation i både stora och små underhållsprojekt. Projekten innefattar att driva arbetet att optimera fabriksunderhållet mellan underhållsavdelningarna och produktionen genom rådgivning och teknisk support. Budgetansvar ingår i rollen.

Din profil
Vi ser att du har en erfarenhet av tekniskt arbete, gärna en högskoleutbildning inom teknik eller en bakgrund som kan ses som likvärdig. Att ha erfarenhet att leda projekt är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du stabil och hanterar stress på ett konstruktivt sätt. Du organiserar och strukturerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Att se logik och samband är enkelt för dig och du löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2 juni 2024 .Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer: 073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.