Senior Projektledare

Senior Projektledare

Om företaget

Rimaster är ett Globalt tillväxtföretag, en samarbetspartner och ledande leverantör för utveckling och tillverkning av kablage, elsystem, elektronik och mekaniska produkter inom huvudsegmenten Specialfordon och Industriella system. Våra tillverkningsenheter i Sverige återfinns i Söderhamn, Rimforsa och Kisa/Horn.
Vi har även tillverkning i Polen, Kina och Serbien och säljkontor i Belgien, Frankrike och Tyskland. I Koncernen finns ca 1450 anställda och på Rimaster Development i Söderhamn arbetar 75 medarbetare.

För oss är det viktigt att sträva efter en god arbetsmiljö, en god hälsa och balans i livet hos våra medarbetare. Här erbjuds man bland annat en arbetsplats med genuint trevliga och sociala medarbetare och möjligheten att arbeta på distans, flextid och friskvårdsbidrag. Hos oss får du även den utveckling du behöver för att fortsätta växa inom din roll. Gå gärna in och läs mer om oss https://rimaster.se

Vi är nu inne i en förändringsresa och söker en senior projektledare som vill vara med och utveckla bolagens och koncernens projektorganisation.


Dina arbetsuppgifter
Som senior projektledare kommer du ha ett övergripande ansvar där du leder, stödjer och samordnar projekt inom segmenten specialfordon och industriella system på bolags- och koncernnivå. Ett kommande globalt projekt under 2023 är att uppgradera koncernens gemensamma ERP-system i sex olika bolag. Du kommer också i rollen att ha helhetsansvaret över dina egna projekt från projektplanering till leverans.

I arbetsuppgifterna ingår att upprätta och definiera projektplaner, säkerställa nödvändiga resurser, se till att projekten drivs framåt och håller tidsplan, budget och kvalité. Du kommer även i rollen att utföra löpande uppföljningar, avvikelsehantering och kvalitetskontroller samt arbeta med ständiga förbättringar, dokumentation och rapportering

Rollen erbjuder ett varierat och lärorikt arbete med stor utvecklingspotential och många kundkontakter, underleverantörer och kollegor inom och utanför Sverige.
Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad i Söderhamn. Resor inom och utanför Sverige förkommer.


Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av projektledning gärna inom ERP- implementation, R&D eller inom tillverkande industri. Du har god vana att driva projekt i en internationell miljö.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är van vid att arbeta med dokumentation och kontinuerligt förbättringsarbete i leveransprocessen samt att du känner dig trygg med att coacha andra medarbetare. Då du kommer ha kontakt med kunder och leverantörer i och utanför Sverige krävs det att du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på flexibilitet och på en förmåga att kunna prioritera och arbeta strukturerat.
Vi ser gärna att du som person är målmedveten, engagerad och att du har en positiv inställning. Viktigt är också att du är en lagspelare som är bra på att samarbeta och att leda dig själv och dina uppdrag.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och för rätt person är det här ett omväxlande och roligt arbete!
Välkommen med din ansökan!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rimaster med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 12 februari.
Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Fällman ten Berg på 073-351 27 98 eller karin.fallman@clwork.se.

Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.