Kvalitetsoperatör till USNR i Söderhamn

Kvalitetsoperatör till USNR i Söderhamn

Om företaget
USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 2000 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Vår uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt att tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet under lång tid.
USNR står för stabilitet, kunskap och tillgänglighet. Inom begreppen inryms många av de förnämsta styrkor som utgör grunden för vår verksamhet, något som våra kunder och medarbetare kan känna trygghet i.

Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås och Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer i Europa.

Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetsoperatör hos USNR har du en nyckelroll i produktionen där du arbetar både strategiskt och operativt. Rollen innebär dels ansvar för mätverktyg, mätmaskin och mätarm, men en stor del av arbetet innebär även ansvar för kvalitetssäkrande frågor.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Kalibrera och registrera mätverktygen och vid behov även ställa in dem till operatörerna.
* Handhavande av mätmaskin där programmering, och framtagande av nödvändiga instruktioner ingår.
* Göra stickprov och kontroller ute i produktionen.
* Göra utfallsprov på nya och ändrade artiklar samt upprätta mätprotokoll.
* Upprätta rutiner och arbetssätt för avvikelserapportering.
* Initiera och driva förbättringsarbeten inom kvalitets- och miljöområdet tillsammans med berörda chefer och teamledare.
* Genomföra inköp av material och tjänster gällande kvalitet.

Din profil
För att passa i rollen som Kvalitetsoperatör ser vi att du har goda kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning. Vidare har du god kännedom om produktionsmetoder samt materialkunskap. Har du även erfarenhet från att driva förbättringsfrågor och projekt ser vi det som meriterande. Önskvärt är också att du har truckkort.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och du har lätt för att kommunicera med olika typer av människor och organisationer. Du är lyhörd inför andra, men har även lätt för att fatta beslut. Du har en positiv attityd och ett stort engagemang och kan arbeta både självständigt såväl som i grupp.

Ansökan
Låter det intressant? Sök tjänsten idag då urval sker löpande.

Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Clockwork under 6 månader, därefter blir du anställd av USNR (förutsatt att det känns rätt för alla parter). Start för uppdraget är så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB och hänvisar alla frågor till Konsultchef Nathalie Jonsson, nathalie.jonsson@clwork.se eller 070-8215359.
Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Övrig information:

Vi söker för närvarande fler medarbetare till oss på USNR, kolla gärna in våra andra annonser:
* Erfaren svetsare: https://clockworkpeople.se/annons/12779/
* Verkstadselektriker: https://clockworkpeople.se/annons/12776/
* Resande servicetekniker: https://clockworkpeople.se/annons/12269/
* Engagerad projektledare: https://clockworkpeople.se/annons/12630/
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.