Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 2000 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Vår uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt att tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet under lång tid. För att lyckas med detta ser vi till att hela tiden inhämta och ta fram ny kunskap. Att vi har lätt för att ta till oss och ta fram ny teknik, samt anpassa oss till nya förhållanden, visar våra många framgångsrika år i branschen. USNR står för stabilitet, kunskap och tillgänglighet. Inom begreppen inryms många av de förnämsta styrkor som utgör grunden för vår verksamhet, något som våra kunder och medarbetare kan känna trygghet i.

Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås och Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer i Europa. Läs mer här www.usnr.com

Dina arbetsuppgifter
Vi växer med flertalet tjänster i organisationen och söker nu dig som vill bli en del av vår inköpsavdelning. Har du en vilja att utvecklas och bidra med ditt intresse för teknik och inköp? Då kanske du kan vara rätt person för oss.

Som inköpare kommer du att förse produktionen och reservdelsförsäljningen med nödvändigt material tillsammans med dina kollegor på inköpsavdelningen som består av tre personer. Tjänsten innebär att säkerställa att vår produktionsorganisation alltid har tillgång till material för att produkterna kan tillverkas enligt given produktionstidsplan.
I arbetet ingår förutom inköpsförhandlingar med leverantörer och upprätta inköpsorder även leveransbevakning, kostnadsuppföljning och leverantörsutvärdering. Tjänsten innebär ett nära samarbete med många kontaktytor internt och externt.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Vi har verksamhet över hela världen om du vill utvecklas och utbyta kunskaper finns det stora möjligheter att göra det i bl.a. Nordamerika.

Din profil
För att passa hos oss tror vi framför allt att du har teknisk bakgrund från tillverkande industri och ett tydligt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du arbetar med liknande arbetsuppgifter idag eller förvärvat dina kunskaper från relevanta studier. Då vi ingår i en internationell koncern är det ett krav att du känner dig trygg i att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har lätt för att lära dig affärssystem, vi använder Microsoft Dynamics (AX).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en vilja att lära och utvecklas hos oss. Som person är du strukturerad och är noga med att slutföra det du har påbörjat och lösa problem som uppstår längs vägen. Du är stabil och känner dig trygg i kontakten med leverantörer samt ser värdet av att samarbeta med övriga kollegor för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 18 juni.
Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Frågor hänvisas till rekryteringskonsult Olof Westling på olof.westling@clwork.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare