Inköpare till USNR i Söderhamn

Inköpare till USNR i Söderhamn

Om företaget
USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 2000 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Vår uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt att tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet under lång tid. För att lyckas med detta ser vi till att hela tiden inhämta och ta fram ny kunskap. Att vi har lätt för att ta till oss och ta fram ny teknik, samt anpassa oss till nya förhållanden, visar våra många framgångsrika år i branschen. USNR står för stabilitet, kunskap och tillgänglighet. Inom begreppen inryms många av de förnämsta styrkor som utgör grunden för vår verksamhet, något som våra kunder och medarbetare kan känna trygghet i.

Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås och Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer i Europa. Läs mer här


Vi växer med flertalet tjänster i organisationen och söker nu dig som vill bli en del av vår inköpsavdelning. Har du en vilja att utvecklas och bidra med ditt intresse för teknik och inköp? Då kanske du kan vara rätt person för oss. Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Som inköpare kommer du att förse produktionen och reservdelsförsäljningen med nödvändigt material tillsammans med dina kollegor på inköpsavdelningen som består av tre personer. Tjänsten innebär att säkerställa att vår produktionsorganisation alltid har tillgång till material för att produkterna kan tillverkas enligt given produktionstidsplan.

I arbetet ingår förutom inköpsförhandlingar med leverantörer och upprätta inköpsorder även leveransbevakning, kostnadsuppföljning och leverantörsutvärdering. Tjänsten innebär ett nära samarbete med många kontaktytor internt och externt.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Vi har verksamhet över hela världen om du vill utvecklas och utbyta kunskaper finns det stora möjligheter att göra det i bl.a. Nordamerika.


Din profil
För att passa hos oss tror vi framför allt att du har teknisk bakgrund från tillverkande industri och ett tydligt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du arbetar med liknande arbetsuppgifter idag eller förvärvat dina kunskaper från relevanta studier. Då vi ingår i en internationell koncern är det ett krav att du känner dig trygg i att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har lätt för att lära dig affärssystem, vi använder Microsoft Dynamics (AX).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en vilja att lära och utvecklas hos oss. Som person är du strukturerad och är noga med att slutföra det du har påbörjat och lösa problem som uppstår längs vägen. Du är stabil och känner dig trygg i kontakten med leverantörer samt ser värdet av att samarbeta med övriga kollegor för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Övrig information:
Vi söker för närvarande fler medarbetare till oss på USNR, kolla gärna in våra andra annonser:

* Projektledare: https://clockworkpeople.se/annons/12522
* Erfaren svetsare: https://clockworkpeople.se/annons/12779/
* Verkstadselektriker: https://clockworkpeople.se/annons/12776/
* Kvalitetsoperatör: https://clockworkpeople.se/annons/12738/
* Resande servicetekniker: https://clockworkpeople.se/annons/12269//


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 5 februari 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Timan på telefonnummer: 073 351 27 96, emelie.timan@clwork.se.

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.