Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Erfaren elektronikmontör till Rimaster

Om företaget
Rimaster är en samarbetspartner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, kompletta elsystem, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch - exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation.
Koncernens utvecklingsenhet ligger belägen i Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter
Är du en positiv, noggrann och kvalitetsmedveten person som gillar ansvar, ordning och reda är det här jobbet för dig. Du kommer att arbeta i den ordinarie produktionen, men en viktig del i ditt arbete blir att utföra produkttester, felsökning och reparationer.

Din profil
För att passa i den här rollen ser vi att du har erfarenhet från liknande arbete, har god förståelse att läsa kretsscheman och att du kan tyda provningsföreskrifter.
Du har ett tekniskt intresse och någon form av el- eller elektronikutbildning. Du har en bra kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en ansvarsfull och ordningsam person med en positiv inställning.

Ansökan
Rimaster samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB och hänvisar samtliga frågor till Konsultchef Thomas Mårtens på telefon: 070-821 53 16 eller mail: thomas.martens@clwork.se

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Varmt välkommen med din ansökan!


Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare