Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Ekonomiassistent till kund i Söderhamn!

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt.

Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugotvå städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund i Söderhamn!
I rollen kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Fokus kommer att vara på löpande bokföring, fakturahantering och post. Även arbetsuppgifter som att bemanna receptionen kan förekomma. Uppdraget är på heltid och startar senast 1 juni och pågår fram till mitten på augusti.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis gymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Då uppdraget är förlagt över sommaren ser vi att du förslagsvis är studerande och vill arbeta under sommaren.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du trivs i en serviceinriktad administrativ roll med kontakter internt såväl som externt. Vidare att du är strukturerad, noggrann och har sinne för siffror, samt känsla för god kvalitet.

Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
Uppdraget är över sommaren där du blir anställd som konsult av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund.

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se. För ytterligare information om rollen kontakta gärna Samuli Helavuori på samuli.helavuori@clwork.se eller Rebecka Lindh på rebecka.lindh@clwork.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugotvå städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare