Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

VS-Tekniker Caverion - Söderhamn

Till vår enhet i Söderhamn söker vi nu flera ansvarsfulla och drivna Servicetekniker VS som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom VS-service och projekt. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter
Som Servicetekniker VS på Caverion kommer du främst att arbeta med intressanta projekt och entreprenadarbeten.

Tjänsten på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även:
  • Daglig kontakt med kunder och medarbetare.
  • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar planera, installera och genomföra olika typer av installationer i projekt och entreprenader.
  • Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöden och montageordning gentemot uppsatta tidplaner.
  • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare.
  • Medverka och genomföra VS-projekt och entreprenader.
Din bakgrund
  • Certifierad inom VS och Säker Vatten.
  • Van att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
  • Som person är du ordningsam, social och en kreativ problemlösare.
  • B-körkort.
Kort om Caverion - Building performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet – att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Hos oss får du också ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3 000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur i Caverion Smart City.

Ansökan och kontakt
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson, tel: 070-202 67 29 eller e-post: marcus.davidsson@caverion.com.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings-/bemanningsföretag eller annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 23 April 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Marcus Davidsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (24 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare