Lagermedarbetare till USNR

Lagermedarbetare till USNR

Är du strukturerad och bekväm med fysiskt arbete? Lockas du dessutom av att arbeta på ett företag inom sågverksindustrin som värderar sin personals trivsel? Vi söker nu två engagerade lagermedarbetare till USNR!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca tre månader juni till augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos USNR AB.

Om företaget

USNR är världens största leverantör - och är den leverantör som har det mest omfattande produktprogrammet - för sågverksindustrin. Deras system producerar konstruktions- och snickerivirke, panel, plywood och fingerskarvat virke och förädlade träprodukter. USNR levererar system, service och support för anläggningar runt hela världen. Du som lagermedarbetare kommer här stötta upp kontoret i Söderhamn, som är Europas huvudkontor med 130 medarbetare inom olika områden.

USNR strävar efter att utveckla värdefokuserade lösningar med hög prestanda genom att kombinera den senaste tekniken med innovativ design med den erfarenhet de skaffat sig genom långvariga kundrelationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av allmänt lagerarbete i form av truckkörning, plockning, packning, ta emot inkommande leveranser, registrering i datasystem. Du har nära samarbete med övriga kollegor på arbetsplatsen som teamledare och andra lagermedarbetare. Ni har alla ett ansvar för att upprätthålla en god ordning på lagret.

* Plockning, packning
* Ta emot leveranser, registrera i system
* Hålla ordning på lager
* Truckkörning om truckkort

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieexamen
* God datorvana
* Meriterande med arbete inom lager/logistik
* Meriterande med truckkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Rollen innebär att du har flera kontaktytor och kan ta direktiv, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du kan se till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat och en god stämning, där du gärna ställer upp och stöttar dina kollegor vid behov. Under stressiga perioder har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta noggrant och strukturerat. Du håller ordning kring dig och i ditt arbete.

Övrig information

Start: juni
Plats: Söderhamn
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.