Vi söker erfaren och självgående Fordonsmekaniker

Vi söker erfaren och självgående Fordonsmekaniker

Dina arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker kommer du att utföra service och reparationer på fordon i olika storlekar. Du kommer även att arbeta med däckomläggningar samt felsökning- och diagnosarbeten etc.

I din roll som fordonsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och underhåll
  • Reparationer
  • Felsökning- och diagnosarbeten
  • Montering
  • Ac- Service
Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har gått Fordons- och transportprogrammet, i första hand på inriktningar Personbil och Lastbil- och mobila maskiner. Eller har dokumenterad erfarenhet som fordonsmekaniker samt felsökning- och diagnosarbeten.

Vidare ser vi att du trivs med att kvalitetssäkra ditt arbete och inte har några problem med att prioritera arbetsuppgifter. Du är en lagspelare och har lätt att förstå kunders behov. Ett krav är att du innehar B-körkort. Viktigt för tjänsten är att du har ett brinnande intresse för fordon, är framåt och driven. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt

Tjänsten som fordonsmekaniker är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Wikan Personal och arbetar som uthyrd konsult hos kundföretaget med start under hösten. Men tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Frågor kring tjänsten besvaras av Roger Engmalm på 076-649 33 11 eller Catrine Pehrsson på 076-649 33 12

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu på uppdrag av kund, en erfaren och självgående fordonsmekaniker för heltidsarbete i Söderhamn.