Vi söker erfaren och självgående Bilplåtslagare

Vi söker erfaren och självgående Bilplåtslagare

Dina arbetsuppgifter

Som bilplåtslagare kommer du arbeta med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Samt jobba med ombyggnad av stora och små fordon.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare, eller att du besitter motsvarande kompetens.
Samt att du trivs med att kvalitetssäkra ditt arbete och inte har några problem med att prioritera arbetsuppgifter.

Du är en lagspelare och har lätt att förstå kunders behov. Ett krav är att du innehar B-körkort. Meriterande med C och D-kort.
Viktigt för tjänsten är att du har ett noggrant arbetssätt, är kreativ och självgående samt har ett intresse i fordon. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt

Tjänsten som bilplåtslagare är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Wikan Personal och arbetar som uthyrd konsult hos kundföretaget med start vintern/våren. Tjänsten kommer övergå till en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Frågor kring tjänsten besvaras av Catrine Pehrsson på 076-649 33 12 catrine@wikan.se (Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Roger Engmalm
Telefon 076-649 33 12
Email Mejla Roger Engmalm
Område Söderhamn
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 20 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu på uppdrag av kund, en erfaren och självgående Bilplåtslagare för heltidsarbete i Söderhamn.