Serviceansvarig till Eco Log

Serviceansvarig till Eco Log

OM FÖRETAGET

Vi på Eco Log har alltid strävat efter att konstruera de bästa och mest lönsamma maskinerna på marknaden. Och vi är stolta över att kunna säga att vi i över ett halvt sekel har levererat unika skogsmaskiner som verkligen gjort skillnad för våra kunder. Vi är idag ca 100 anställda som jobbar för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Våra konstruktörer, montörer, servicetekniker och säljare har kontinuerlig kontakt för att ständigt förbättra och utveckla våra produkter. Detta innebär att du som kund alltid får produkter i absolut världsklass.

Vår ambition är dock inte att bara sälja maskiner utan att bli en långsiktig och uppskattad partner till dig som kund. Vi vill vara nyckeln till din framgång. För när du lyckas - vet vi att vi gjort ett bra jobb. Vi ska helt enkelt vara den partner som levererar de bästa lösningarna för ett effektivt och modernt skogsbruk. Det är vårt löfte till dig.

Våra skördare och skotare tillhör idag det absoluta toppskiktet på marknaden och efterfrågan på våra produkter ökar från dag till dag. Vi befinner oss nu i en expansiv fas med många intressanta produkter under utveckling.

Om tjänsten

Vi på Eco Log är i en expansiv fas och behöver utöka vårt team på Eftermarknadsavdelningen och söker därför en Serviceansvarig. Eco Log är ett globalt företag och har kunder över hela världen med försäljning av nya maskiner och leveranser av reservdelar.

Dina främsta arbetsuppgifter är att stötta och supporta servicelämnare, tekniker och återförsäljare på vår svenska marknad. Du kommer arbeta i ett sammansvetsat team på huvudkontoret i Söderhamn.

Eco Log erbjuder dig goda möjligheter och personlig utveckling i form av hög delaktighet och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Kulturen i teamet präglas av öppenhet och mycket samarbete för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Om arbetsuppgifterna

Som serviceansvarig kommer du ansvara över supporten mot alla våra återförsäljare och leverantörer på vår svenska marknad samt prissättning av reservdelar. Du kommer arbeta med daglig kontakt och uppföljning med våra servicelämnare och återförsäljare. Att arbeta med utveckling och framdrift för våra kunder är en viktig del i din roll. Du har hög verbal förmåga då bemötande av våra kunder på ett lösningsfokuserat sätt är av stor vikt. Vi ser att du är självgående och kan driva ditt arbete och dess process själv. Du kommer ha ansvar över serviceavdelningen, göra eftermarknadsanalyser och ta fram prisstrategier är en del av ditt ansvarsområde.

Du kommer exempelvis att:
 • Daglig kontakt med Servicelämnare, tekniker, instruktörer och återförsäljare.
 • Ta fram service och reparationsavtal till våra säljare.
 • Utvecklingsarbete för serviceavdelningen
 • Support till våra Servicelämnare, tekniker och instruktörer
 • Analys och uppföljningsarbete av eftermarknad
 • Prisstrategier tillsammans med andra interna avdelningar
OM DIG

Vi söker dig som är:
 • Serviceminded
 • Kommunikativ på både svenska och engelska
 • God ledarskapsförmåga
 • Erfarenhet av skogsmaskiner
 • Teknikintresse
 • Relationsbyggare
 • Strukturerad
 • B körkort
Vi ser det som meriterande att du har:
 • Utbildning inom entreprenadmaskiner/skogsbranschen
Du är noggrann, har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan vara självgående och är social. Vi ser att du är ansvarsfull, plikttrogen och lojal då denna roll kräver att du är självständig och tar ditt ansvar. Det kommer förekomma mycket resor i hela Sverige.

Övrigt

Utbildningsnivå: Gymnasiekompetens inom relevant inriktning
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Söderhamn
Sista ansökningsdag: 15 april 2019
Resor: det är en resande roll så det kommer förekomma mycket resor.

Rekryteringen utförs av rekryteringsansvarig Ida Wahlgren på WLC Consulting, HR Business Partner på Eco Log Sweden AB.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (24 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

WLC Consulting AB är ett komplett HR- och rekryteringsföretag så kunden kan fokusera på det de är bra på. Vi verkar i hela Sverige och har vårt huvudkontor i vackra naturnära Mora.

Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och välmående medarbetare.

WLCs duktiga konsulter bemannar allt från industrier till kontor.