Reservdelssäljare till Eco Log

Reservdelssäljare till Eco Log

OM FÖRETAGET

Vi på Eco Log har alltid strävat efter att konstruera de bästa och mest lönsamma maskinerna på marknaden. Och vi är stolta över att kunna säga att vi i över ett halvt sekel har levererat unika skogsmaskiner som verkligen gjort skillnad för våra kunder. Vi är idag ca 100 anställda som jobbar för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Våra konstruktörer, montörer, servicetekniker och säljare har kontinuerlig kontakt för att ständigt förbättra och utveckla våra produkter. Detta innebär att du som kund alltid får produkter i absolut världsklass.

Vår ambition är dock inte att bara sälja maskiner utan att bli en långsiktig och uppskattad partner till dig som kund. Vi vill vara nyckeln till din framgång. För när du lyckas - vet vi att vi gjort ett bra jobb. Vi ska helt enkelt vara den partner som levererar de bästa lösningarna för ett effektivt och modernt skogsbruk. Det är vårt löfte till dig.

Våra skördare och skotare tillhör idag det absoluta toppskiktet på marknaden och efterfrågan på våra produkter ökar från dag till dag. Vi befinner oss nu i en expansiv fas med många intressanta produkter under utveckling.

Om tjänsten

Vi på Eco Log är i en expansiv fas och behöver utöka vårt team på Eftermarknadsavdelningen och söker därför Reservdelssäljare. Eco Log är ett globalt företag och har kunder över hela världen med försäljning av nya maskiner och leveranser av reservdelar. Som reservdelsäljare är du vår viktigaste kontaktpunkt för kunder och leverantörer när det kommer till försäljning av reservdelar och support. Vi på Eco Log är i en expansiv fas och behöver utöka vårt team på Reservdelsavdelningen med en positiv person med stark servicekänsla, så att våra kunder alltid får den bästa servicen. Dessutom bör du vara drivande, noggrann och van vid att ta egna beslut. Du kommer arbeta i ett sammansvetsat team på huvudkontoret i Söderhamn.

Eco Log erbjuder dig goda möjligheter och personlig utveckling i form av hög delaktighet och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Kulturen i teamet präglas av öppenhet och mycket samarbete för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Om arbetsuppgifterna

Som reservdelssäljare kommer du att vara en viktig del i att utveckla reservdelsförsäljningen och supporten till våra kunder över hela världen, så vi förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga samt att du har ett intresse för försäljning och affärsutveckling. Att söka och finna rätt fordonsbeskrivningar och manualer är en viktig del i arbetet, så vi tar för givet att du har ett tekniskt kunnande och intresse att lära dig våra maskiner. Du kommer arbeta med orderhantering i form av handläggning och orderbekräftelse i våra system. Vi ser att du är självgående, lösningsfokuserad och kan driva ditt arbete och dess process på egen hand. Ditt ansvarsområde är att varje kund får rätt reservdel, till rätt plats, rätt tidpunkt och med korrekt leveranssätt.

Du kommer exempelvis att:
 • Daglig kontakt med återförsäljare/kunder världen över
 • Handlägga order
 • Orderbekräftelse
 • Söka i system efter fordonsmanualer
 • Kontrollera restorder
 • Hantera returer från kunder/servicelämnare
 • Lageroptimering/inventering
OM DIG

Vi söker dig som är:
 • Serviceminded
 • Kommunikativ på både svenska och engelska, övriga språk meriterande
 • Teamspelare
 • Lösningsfokuserad
 • Initiativrik
 • Maskin och teknikintresse
Vi ser det som meriterande att du har:
 • Erfarenhet inom fordonsbranschen
 • Säljerfarenhet
Du är noggrann, god samarbetsförmåga samtidigt som du kan vara självgående och är social. Vi vill gärna komplettera vårt team med dig som har en positiv och nyfiken inställning.

Övrigt

Utbildningsnivå: Gymnasiekompetens inom relevant inriktning
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Söderhamn
Sista ansökningsdag: 15 april 2019

Rekryteringen utförs av rekryteringsansvarig Ida Wahlgren på WLC Consulting, HR Business Partner på Eco Log Sweden AB.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

WLC Consulting AB är ett komplett HR- och rekryteringsföretag så kunden kan fokusera på det de är bra på. Vi verkar i hela Sverige och har vårt huvudkontor i vackra naturnära Mora.

Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och välmående medarbetare.

WLCs duktiga konsulter bemannar allt från industrier till kontor.