Speditör till USNR i Söderhamn

Speditör till USNR i Söderhamn

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en speditör till oss i Söderhamn!

Att boka transporter, utfärda transport- och tulldokument kommer vara en del av dina arbetsuppgifter hos oss. Du kommer även ansvara för faktureringen samt kontering av leverantörsfakturor. Du kommer att delta i leveransriskanalysmöten, samt sköta företagets kontakter med Tullverket. Vi ser att du hela tiden verkar för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner.

Din profil

Som person är du självständig och har en hög problemlösningsförmåga där du tidigt ser och agerar på utmaningar. Framförallt är du engagerad och lyhörd.
Du har förmågan för att vara både noggrann och strukturerad med detaljer i det dagliga arbetet. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och du är trygg i kontakten med nya människor.

Vidare har du erfarenhet från export, import, tullhantering och spedition.

Självklart så talar och skriver du på både svenska och engelska obehindrat, kan du dessutom något annat språk är det meriterande.
Du har goda kunskaper i MS Office (Word, Excel) och Windows.

Känner du igen dig i den här beskrivningen så tycker vi att du ska söka det här arbetet!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För ytterligare information kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson tel 0733- 51 27 31. Välkommen att registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 2018-09-23
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.se-saws.se