Servicetekniker till internationella USNR i Söderhamn

Servicetekniker till internationella USNR i Söderhamn

Om företaget

USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1300 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs på flera orter och sysselsätter cirka 200 personer. Läs mer på www.usnr.com

Dina arbetsuppgifter

Servicetekniker hos oss på USNR är en mycket viktig roll, man är ofta den person som möter våra kunders vardag. Det är då viktigt att kunna kommunicera, lyssna och förstå vad kunden har för problem. Problemen varierar från enkla utbytesmontage till stora förbättringslösningar där man väver in andra relevanta grupper så som konstruktion mm, hela tiden med kunden i centrum.
Har du ett stort intresse för teknik, är nyfiken och gillar att lösa problem? Vill du jobba i en internationell miljö där du får ta stort eget ansvar och där du sätter kunden i fokus? Då passar den här rollen dig. Vi söker nu servicetekniker till globala USNR i Söderhamn.
Låter det intressant? Sök tjänsten idag då urval sker löpande.
USNR är i en tillväxtfas och vill nu anställa servicetekniker till sitt serviceteam. Här får du möjlighet att jobba hos en av världens största leverantörer inom sågverksindustrin där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som servicetekniker kommer du så småningom att ha egna kunder såväl nationellt som internationellt.
I rollen kommer du att:
 • Utföra installationer, service och uppgraderingar av olika typer av utrustning på plats hos kunder i sågverksindustrin.
 • Ansvara för att uppdragen blir korrekt utförda och enligt tidplan.
 • Besöka sågverk regelbundet för att säkerställa att utrustningen uppfyller uppställda kvalitets- och säkerhetskrav.
 • Du kommunicerar med kunder, ingenjörer och projektledare för att säkerställa att kundens önskemål förmedlas och uppfylls.
I arbetet ingår flera resor i månaden vilket innebär att du måste ha en flexibel inställning och gillar att resa och trivs att vara i olika miljöer. Du kommer att arbeta måndag till fredag där arbetstiderna kan komma att variera (övernattningar ingår). Arbetet bedrivs nationellt såväl som internationellt.

Du kommer till att börja med vara anställd som konsult hos Clockwork under 6 månader. Därefter blir du anställd av USNR (förutsatt att det känns rätt för alla parter). Start för uppdraget är så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Din profil
 • Du har avslutad gymnasieutbildning gärna inom teknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Du har ett stort teknikintresse
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
 • Meriterande är om du har arbetat inom industri tidigare
 • Meriterande är om du har erfarenhet från installation och uppriktning av maskiner
 • Du har goda kunskaper i Officepaketet
 • Du har körkort samt tillgång till egen bil
 • Meriterande är om du har erfarenhet av PLC-styrning
 • Du har erfarenhet från svetsning, montage och uppriktning av utrustning.
För att passa i rollen ser vi att du är serviceinriktad och förstår värdet av goda kundrelationer, du tar egna initiativ och är självgående. Du gillar att lösa problem och är nyfiken. God samarbetsförmåga är avgörande för att passa i rollen.
Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Patric Andersson på 073- 351 27 43 alt patric.andersson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-3512743
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i fjorton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se