Senior Product Engineer

Senior Product Engineer

Dina arbetsuppgifter

Är du intresserad utav ett stimulerande arbete i en organisation med fler möjligheter än begränsningar, kanske med möjligheten att under perioder arbeta i USA och Kanada?
Då tycker jag att du ska söka jobbet som Senior Product Engineer hos oss!

Arbetsuppgifterna innefattar en aktiv delaktighet i konstruktion och utveckling av maskiner och system innehållande maskinenheter med hög tillgänglighet och effektivitet.
Rollen innebär produktansvar för maskiner som ingår i våra totala systemlösningar (mekaniska delen av såglinjer, inklusive barkning) inom sågverksindustrin.
Detta innebär bland annat att du kommer närvara tillsammans med marknad vid kundbesök och vid slutförhandlingar och problemlösning som erfarenhetsresurs, samt att hämta in feedback från kund.

Du kommer också att vara marknadssupport vad gäller bästa tekniska/kommersiella lösning för kunden, detta i huvudsak vid nyförsäljning/uppdatering.
Vidare deltar du i utvecklingsprojekt som kompetensresurs. Vid rekryteringar till avdelningen kommer du vara delaktig.

Din profil

Vi ser att du är civilingenjör eller högskoleingenjör med dokumenterad erfarenhet från utveckling/konstruktion av medeltunga maskiner innehållande hydraulik och pneumatik samt intresserad av beräkningar av dynamiska krafter.
Alla våra mekaniska produkter tillverkas på vår anläggning i Söderhamn, av den orsaken är förståelse av mekanisk verkstadsindustri väsentlig.
Vidare är du affärsmässig och resultatorienterad, viktigt att du har förståelse för våra kunders behov, önskemål och vad som driver deras verklighet.

Vi tror att du har viljan och drivkraften för att vara en del och viktig kugge i internationella projekt. Förutom vår anläggning i Söderhamn finns även motsvarande enheter i USA och Kanada
Du har förmågan att på egen hand driva projekt i denna internationella organisation.
Som person är du lyhörd och vi ser gärna att du är en lagspelare. Tjänsten är placerad på vårt nya kontor i Söderhamn.

Tycker du att det här låter intressant och känner igen dig i beskrivningen så tveka inte, sök redan idag. Sista ansökningsdag är den 5 Maj 2019.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering, vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Jonas Bergkvist på 0733-51 27 73 eller maila till jonas.bergkvist@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Bergkvist
Telefon 073-351 27 73
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1300 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs på flera orter och sysselsätter cirka 200 personer. Läs mer på www.usnr.com