Reklamationsansvarig till USNR

Reklamationsansvarig till USNR

Dina arbetsuppgifter

Nu finns chansen att söka en helt ny roll på USNR teknikavdelning som reklamationsansvarig. Det är en efterfrågad och prioriterad roll som ansvarar för processer och rutiner inom reklamation och därigenom uppkomna kvalitetsbrister. Rollen är en kontaktyta för såväl processrelaterade som tekniska och ekonomiska frågeställningar inom området.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

* Kvalitetsstyrning
: leda arbetet med metod- och processutveckling samt informera och utbilda personal om processer och rutiner.

* Reklamationer
: sammankalla och hålla ihop dialogen internt och externt med kund, leverantörer och övriga i en reklamationsprocess.

* Projekt- och konstruktionsstöd
: löpande följa upp reklamationsprojektens kostnader, tidsplan och måluppfyllnad samt delta i den tekniska problemlösningen inom avdelningen.

Du rapporterar till konstruktionschefen och det finns goda möjligheter för dig att vara delaktig i rollens utformning och arbetsuppgifter. Du får genom denna roll insyn i hela USNR och förmånen att skapa bra kontakt med olika avdelningar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med reklamation, eller relevant eftergymnasial utbildning, och erfarenhet av att driva projekt inom området. Vidare har du goda kunskaper i Excel, Word, Power-Point. Som person är du lösningsfokuserad och driver ditt arbete framåt för att komma till avslut i ärenden. Du behöver inte kunna allt men med hjälp av din kommunikativa förmåga hittar du ett samarbete med övriga avdelningar. Vidare är du strukturerad och kommunicerar i tal och skrift både på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Ansökan

Rekryteringsprocessen hanteras av Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till rekryteringskonsult Emelie Timan på emelie.timan@clwork.se, alt. 073 351 27 96. Sök tjänsten senast via 2 oktober www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Timan
Telefon 073-3512796
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Vår uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt att tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet under lång tid. För att lyckas med detta ser vi till att hela tiden inhämta och ta fram ny kunskap. Att vi har lätt för att ta till oss och ta fram ny teknik, samt anpassa oss till nya förhållanden, visar våra många framgångsrika år i branschen. USNR står för stabilitet, kunskap och tillgänglighet. Inom begreppen inryms många av de förnämsta styrkor som utgör grunden för vår verksamhet, något som våra kunder och medarbetare kan känna trygghet i.

Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås och Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer i Europa. Läs mer på www.usnr.com