Maskinservicetekniker

Maskinservicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Som maskinservicetekniker sköter du förebyggande och avhjälpande underhåll av maskinparken samt stöttar maskinoperatörer i deras arbete att underhålla maskinerna.
Maskinserviceteknikern ansvarar för planering och genomförande av underhållsarbetet, oftast i samarbete med produktionsledningen.

Maskinparken består av det mesta från toppmoderna flerop-maskiner ner till gamla hederliga stabila manuella maskiner.

Hög kreativitet och problemlösande inställning är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som arbetar strukturerat och är noggrann, du är flexibel och är van att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt. Du är driven och tar stort eget ansvar över din arbetsdag.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och erfarenhet av motsvarande tjänst värderas högt.

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult, efter 6 månader är det självklara målet att du ska bli anställd hos USNR.
Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Simon Lindqvist via 073 - 351 27 43 eller simon.lindqvist@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Simon Lindqvist
Telefon 0733512743
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR, tidigare Söderhamn Eriksson, utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör.

USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett upprustat huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. USNR ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. USNR präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern.

Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.