Maskinservicetekniker

Maskinservicetekniker

Om företaget

USNR, tidigare Söderhamn Eriksson utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.usnr.com
USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. USNR ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. USNR präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinservicetekniker sköter du förebyggande och avhjälpande underhåll av maskinparken och stöttar maskinoperatörer i deras arbete att underhålla maskinerna. Serviceteknikern ansvarar för planering och genomförande av underhållsarbetet, oftast i samarbete med produktionsledningen.
Trots förebyggande underhåll uppstår fel och ibland maskinhaverier, då är det serviceteknikerns uppgift att så fort som möjligt göra maskinen klar för produktion.

Din profil

Som servicetekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för teknik. Du är en problemlösare och är flexibel i din arbetsvardag. Vi söker dig som arbetar strukturerat och är noggrann, du är flexibel och är van att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt. Du bör vara bekant med styrsystem som t. ex. Fanuc, Heidenhain, Mazatrol och Siemens samt erfarenhet av maskinreparationer. I övrigt bör du behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha goda PC-kunskaper. Kunskaper i engelska, produktionsteknik och automation är plus.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och erfarenhet av motsvarande tjänst värderas högt.

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult, efter 6 månader är det självklara målet att du ska bli anställd hos USNR.
Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Har du frågor ang denna tjänst, kontakta konsultchef Patric Andersson, mail: patric.andersson@clwork.se eller Samuli Helavuori, telefon: 073-3512763.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i femton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se