Erfarna samt nyexaminerade CNC- operatörer

Erfarna samt nyexaminerade CNC- operatörer

Om företaget

USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.usnr.com

Dina arbetsuppgifter

Som CNC- operatör på USNR kommer du att spela en viktig roll i produktionskedjan mot färdig produkt, där du tillverkar maskiner till sågverksindustrin. Du ingår i ett team av erfarna CNC- operatörer med god kvalitetskänsla samt en vana vid ett högt tempo.

Rollen ställer höga krav på ett gott ordningssinne samt känsla för kvalitet. Kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Du kommer att arbeta 2-skift.

Din profil

Du har utbildning inom industri/teknik eller har arbetat som CNC- operatör och god förståelse för modern industriproduktion. Du innehar Grönt Certifikat för CNC. Vi söker personer som trivs bra med att arbeta i grupp men samtidigt tar eget ansvar för att ge en hög kvalitet och produktivitet under sin arbetsdag. Du har en förmåga att lösa problem med goda resultat och har ett strukturerat arbetssätt. Du kan arbeta med högt tempo utan att det påverkar kvaliteten på slutprodukten. Du innehar B- körkort, meriterande med truck- och traverskort.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kunden. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta konsultchef Emmelie Bruzelius på 0733-512743. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget.

Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på fjorton orter i Sverige. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se