Erfaren verkstadsperson till vår ämnesverkstad

Erfaren verkstadsperson till vår ämnesverkstad

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kräver att du har en bred erfarenhet inom verkstadsyrket. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter såsom:
  • Kantbockning
  • Riktning (press & värme)
  • Borrning
  • Handskärning
  • Slipning
Din profil

Vi söker dig som arbetar strukturerat och är noggrann, du är flexibel och är van att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt. Du är driven och tar stort eget ansvar över din arbetsdag. Kunskap i ritningsläsning är ett krav. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och erfarenhet av motsvarande tjänst värderas högt.

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult, efter 6 månader är det självklara målet att du ska bli anställd hos USNR.
Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss?
Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Har du frågor ang denna tjänst, kontakta konsultchef Patric Andersson.
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-3512743
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR, tidigare Söderhamn Eriksson utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.usnr.com
USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. USNR ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. USNR präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.