Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Arborrare med relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arborrning, riggning av maskiner samt ritningsläsning.

Din profil

Som person vill vi att du skall vara noggrann, engagerad och kvalitetsmedveten. Du skall vara duktig på att ta egna initiativ, du är strukturerad och gillar att jobba i ett högt tempo. Du har lätt för att samarbeta med andra men arbetar även bra självständigt.
Traverskort och Truckkort är meriterande.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök via vår hemsida www.konsultia.se eller kontakta
Kjell Wikström tel. 070-2963780 mail. kjell@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs på flera orter och sysselsätter cirka 150 personer. Det svenska huvudkontoret med konstruktion och mekanisk produktion finns i Söderhamn.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se