Servicetekniker till Teknisk Fastighetsservice AB

Servicetekniker till Teknisk Fastighetsservice AB

Är du servicetekniker med erfarenhet inom ventilation, kyla eller styr & reglerteknik?

Gillar du att driva egna processer med fokus att hitta tekniska lösningar? Då kan rollen som servicetekniker hos oss på Teknisk Fastighetsservice vara ditt nästa steg i karriären.

Om tjänsten
Teknisk Fastighetsservice fortsätter att satsa och växa. Nu behöver vi stärka upp med en servicetekniker på vårt distrikt i Hälsingland. I rollen som servicetekniker kommer du till största del att arbeta självständigt ute hos våra kunder. Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden och energisparprojekt. Du kommer även att arbeta med ombyggnader inom ventilation, värme, el, kyla samt styr- & reglerteknik. I rollen som servicetekniker ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringsåtgärder för våra kunder.Vi utför även energideklarationer och OVK-besiktningar varför erfarenhet av detta är meriterande.

Urval av arbetsgifter som ingår i rollen:
  • Servicearbete inom ventilation, kyla, styr & reglerteknik
  • Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
  • Daglig kontakt med våra kunder
Är det här du?
Vi söker dig som har erfarenhet inom servicearbete med inriktning ventilation, kyla eller styr & reglerteknik, meriterande är om du har arbetat med både service och montage samt innehar OVK-behörighet eller kylcertifikat kategori 1. För att klara rollen som servicetekniker är B-körkort ett krav.

Vi tror att du som söker har ett teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom har du en god anpassningsförmåga och ett naturligt driv som präglar ditt arbetssätt. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat där den ena dagen inte är den andra lik med fokus på att hitta lösningar för våra kunder.Slutligen trivs du att vara en del av ett lag där vardagen präglas av ordning och reda, tydlighet och trivsel.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Ort: Bollnäs, Hudiksvall eller Söderhamn
Sista ansökningsdag: 9 augusti

Kontakt: Peter Wengelin, Platschef 070-688 72 87 peter.wengelin@tfservice.se eller Caroline Backlund, HR-ansvarig 060- 14 04 15 caroline.backlund@tfservice.se

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, skicka därför din ansökan så snart som möjligt till: caroline.backlund@tfservice.se ange "Servicetekniker Hälsingland" vid ansökan.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tfservice.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teknisk fastighetsservice är ett norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksam inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och regler. Vi finns idag på 16 orter i Norrland och har vårt huvudkontor i Sundsvall.