Servicetekniker till USNRs serviceavdelning i Söderhamn

Servicetekniker till USNRs serviceavdelning i Söderhamn

Information om tjänsten
Om du vill ha en arbetsplats som arbetar med teknik i framkant, som ger dig tryggheten i att vara en del av en väletablerad och stabil organisation i kombination med att ha korta beslutsvägar- då är USNR rätt val för dig!

I denna roll som servicetekniker på USNR kommer du att besöka USNRs kunder på sågverk runt om i världen. Fördelningen på resor är för närvarande ca: 70% i Skandinavien, 20% i Europa samt 10 % i övriga världen.

När du kommer som ny till USNR börjar du med en internutbildning och få ta del av rutiner och processer. När du blivit lite varmare i kläderna reser du ut på fält med erfarna kollegor för att lära dig allt som dom kan.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker är dina arbetsuppgifter att genomföra service och mekaniskt underhåll på USNRs produkter hos deras kunder runt om i världen. Som företag lägger vi stort fokus på att bygga och skapa långvariga relationer med våra kunder och du blir en nyckelperson för dessa när det kommer till att stämma av behov. De goda relationer du bygger upp med kunderna medför ofta en merförsäljning. Om det är större installationer och driftsättningar reser du som en del i ett serviceteam med kompletterande kompetens för att säkerställa kundens behov.

Vi söker dig som
Har en teknisk/mekanisk bakgrund av något slag. Det ska kännas naturligt för dig att hålla i verktyg! Krav för tjänsten är b-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet kräver det. Meriterande kvalifikationer är ytterligare språkkunskap samt vana av PLC-programmering.

Som person tror vi att du bör vara flexibel, lösningsorienterad, teknikintresserad, ödmjuk, social och driven för att trivas i såväl rollen som på USNR.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse, efter semesterperioden
Ort: Söderhamn
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.simplifiedwm.com/
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alltsedan vårt första patent för över ett århundrade sedan har USNR vuxit från en liten säljare av sågverksutrustning till världens största leverantör av utrustning och teknik för träbearbetningsindustrin.

USNR är mest känt för att erbjuda omfattande lösningar till sågverk och hyvlerier. I och med förvärvet av Söderhamn Eriksson i Sverige 2015 är USNR nu även en erkänd leverantör av högkvalitativa såglinjer och kantningslinjer av europeisk typ samt Cambio-barkmaskinen som uppfunnits av dåvarande Söderhamns Verkstäder under 1950-talet och sedan dess sålts i tusentals exemplar runtom i världen.

Läs mer på www.usnr.com